Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met gehakt en champignons

Wraps met gehakt en champignons

Ingrediënten:

  • 1 of 2 tomaten
  • 160g champignons
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • Chilipoeder
  • Zout
  • Olijfolie
  • 1 paprika
  • Geraspte kaas
  • 175g gehakt
  • 4 tortilla's

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Laden...

Nederlanders eten veel kip, maar er worden ook veel gerechten met varkensvlees bereid. De wraps met gehakt en champignons bevatten niet alleen varkensvlees, maar zitten ook vol met groenten. Je kunt naast tomaat en paprika ook avocado of maïs gebruiken. In dit recept wordt er geen specifieke saus gebruikt. Uit ervaring blijkt echter dat cocktail- of salsasaus heerlijk bij deze wraps met gehakt smaken. Voeg eventueel nog wat extra kruiden toe.


Bereiding Wraps met gehakt en champignons:

Het is zeer eenvoudig om de wraps met gehakt en champignons klaar te maken. De bereiding duurt slechts 20 minuten, waarvan 10 minuten voorbereiding is. Uiteindelijk kun je met twee personen van deze heerlijke wraps genieten.

Snijd de champignons, tomaat, ui, het teentje knoflook en de paprika in kleine stukjes. Verwarm de oven voor op 180 graden zodat de wraps zo direct in de oven kunnen. Verhit wat olijfolie in een pan, bak het gehakt en voeg daarna de gesneden ui en knoflook toe. Ook de paprika, tomaat en champignons aan de pan toevoegen. Breng het op smaak met chilipoeder, zout en eventueel andere kruiden.

Als het gehakt rul gebakken is, kun je de pan van het vuur halen. Verdeel het mengsel van gehakt en de groenten over de 4 tortilla’s. Vouw de tortilla’s vervolgens dicht en bestrooi deze met geraspte kaas. Leg in een ovenschaal en zet deze voor 15 minuten in de oven en controleer of de kaas gesmolten is. Serveer de wraps met gehakt en champignons met een saus naar keuze.

TIP: Om de wraps met gehakt nog lekkerder te maken, kun je wat crème fraîche toevoegen.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: