Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met gehakt, tomaat en avocado

Wraps met gehakt, tomaat en avocado

Ingrediënten:

  • 350g gehakt
  • 1 ui
  • 3 tomaten
  • 1 avocado
  • Olijfolie
  • 100g geraspte kaas
  • Kruiden naar keuze
  • Tomatenpuree
  • 6 tortilla's

Aantal personen: 2 tot 3
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
Laden...
3.25 sterren - gebaseerd op 4 reviews

In de Nederlandse keuken wordt er veel met varkensvlees gekookt. Niet alleen met varkensrollade of spek, maar ook met gehakt. De wraps met gehakt, tomaat en avocado zijn een heerlijke maaltijd. Het gerecht zit vol met groenten, maar laat ook ruimte voor eigen inbreng. Zo zou je bijvoorbeeld nog champignons of paprika kunnen toevoegen. Omdat je tomatenpuree gebruikt, wordt een vette saus overbodig.


Bereiding Wraps met gehakt, tomaat en avocado:

Het klaarmaken van de wraps met gehakt, tomaat en avocado is zeer eenvoudig. De bereiding van deze maaltijd duurt ongeveer 20 minuten. Het recept voor deze wraps met gehakt is geschikt voor 2 tot 3 personen.

Snijd de ui, tomaten en avocado in kleine stukken. Zet een pan op middelhoog vuur en giet 2 eetlepels olijfolie in de pan. Laat de stukjes ui even bakken en schep daarna de tomaat door de ui heen. Meng eventueel met kruiden naar eigen voorkeur en bak de groenten ongeveer 5 minuten. Kook daarna ook het gehakt voor enkele minuten totdat het rul is.

Voeg de tomatenpuree toe en roer dit goed door het gehakt. Laat het gehaktmengsel nog 3 minuten mee verwarmen en verdeel het vlees dan over de zes of meerdere tortilla’s.

Ook de avocado, ui en tomaten gelijkmatig over het aantal porties verdelen. Vouw de tortilla’s dicht en geniet van de heerlijke wraps met gehakt, tomaat en avocado.

TIP: Leg de wraps in een ovenschaal en bestrooi ze met geraspte kaas. Als je ze enkele minuten in een voorverwarmde oven zet, zal de kaas al smelten.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: