Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met kalkoenfilet en brie

Wraps met kalkoenfilet en brie

Ingrediënten:

  • 2 plakjes brie
  • 4 stukken kalkoen(filet)
  • 4 eetlepels cranberrysaus
  • Rucola of ijsbergsla
  • Augurken
  • 1 tortilla

Aantal personen: 1
Bereidingstijd: 5 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Laden...

Soms heb je weinig tijd en wil je graag snel een maaltijd klaarmaken. Het ligt voor de hand om een boterham te smeren, maar er zijn genoeg lekkere opties. Zo zou je de wraps met kalkoenfilet en brie kunnen bereiden. De bereiding neemt weinig tijd in de slag waardoor het is een perfecte maaltijd is voor een snelle lunch. Het recept voor deze wraps wordt verder aangevuld door een cranberrysaus, sla en zoete augurken. Je kunt er voor kiezen om nog andere groenten toe te voegen.


Bereiding Wraps met kalkoenfilet en brie:

De bereiding van de wraps met kalkoenfilet en brie is zeer eenvoudig. Het recept bestaat slechts uit enkele stappen waardoor het klaarmaken maximaal 5 minuten duurt. Uiteindelijk heb je 1 portie bereid, maar je kunt gemakkelijk meer wraps maken.

Laat een aantal augurken uitlekken en snijd deze dan in de lengte doormidden. Scheur wat bladeren sla van de krop en verspreid de blaadjes over het midden van de tortilla. Leg de augurken en de plakjes kalkoen(filet) hier bovenop. Ook de plakjes brie bovenop het vlees plaatsen.

Giet de cranberrysaus erover en breng eventueel op smaak met kruiden. Daarna de wraps met kalkoenfilet en brie dicht rollen. Begin aan de dichtstbijzijnde rand en rol deze dicht zoals een pannenkoek. Vouw eventueel de zijkanten van de wrap naar binnen om te voorkomen dat de inhoud eruit valt.

TIP: Gebruik een cocktailprikker zodat de wrap niet meer open kan klappen.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: