Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met kip en fetakaas

Wraps met kip en fetakaas

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2-3 eetlepels witte wijnazijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 kopjes sla
  • Zout & peper
  • 8 plakjes bacon
  • 200g kip
  • 4 tortilla's
  • 100g fetakaas (optioneel)

Aantal personen: 2 tot 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Loading...

Dit recept is van een typische Amerikaanse wrap. De wraps met kip en fetakaas smaken overigens heerlijk. Je kunt ze tijdens een feestelijke gelegenheid serveren, maar ook als lunch mee naar het werk nemen. De saus bestaat uit mayonaise, mosterd en witte wijnazijn. Natuurlijk kun je ook een andere saus gebruiken. Verder bevatten deze wraps met kip ook nog sla. Het is geen probleem om komkommer of tomaat toe te voegen.


Bereiding Wraps met kip en fetakaas:

De bereiding van de wraps met kip en fetakaas is erg eenvoudig en duurt niet lang. Je bent waarschijnlijk maar 15 minuten bezig om deze maaltijd klaar te maken. Het recept is geschikt voor 4 wraps.

Scheur enkele bladeren van de krop sla en snijd de bladeren in dunne reepjes. Ook de kip versnijden en de fetakaas verkruimelen. Meng daarna de wijnazijn, olijfolie, mosterd en mayonaise in een kom. Roer het goed door elkaar zodat het een mooie saus wordt. Doe wat olijfolie in een pan en bak de bacon totdat het krokant is. Snijd het vlees in plakken. Doe de sla, fetakaas, spek en kip in een grote kom en schep het goed door elkaar.

Voeg de helft van de dressing in het mengsel en roer nogmaals. Verwarm de tortilla’s dan op een laag vuur in een koekenpan. Bak beide kanten. Verdeel de overgebleven helft van de dressing over de lengte van de tortilla’s. Je kunt vervolgens ook het mengsel van kip, bacon, sla en fetakaas over de tortilla’s verspreiden. Vouw de tortilla’s dicht en geniet van je heerlijke wraps met kip en bacon.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: