Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met roomkaas, paprika en ham

Wraps met roomkaas, paprika en ham

Ingrediënten:

  • 100g light roomkaas (met bieslook)
  • 18 - 24 blaadjes verse basilicum
  • 100g geroosterde rode paprika's (uit blik)
  • 120g dun gesneden rosbief of ham
  • 1 eetlepel mayonaise / salade dressing
  • 3 tortilla's

Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 10 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Loading...

De wraps met roomkaas en ham zijn zeer geschikt als lunch of om tijdens een verjaardag te serveren. Roomkaas wordt wel vaker in maaltijden gebruikt omdat het ingrediënt zeer romig en fris smaakt. De combinatie met ham, geroosterde paprika en basilicum zorgt voor een heerlijke maaltijd. Je kunt eventueel de ham door rosbief vervangen. Het recept gebruikt mayonaise als sausje maar het is geen probleem om ketchup of barbecuesaus te gebruiken.



Bereiding Wraps met roomkaas, paprika en ham:

Het bereiden van de wraps met roomkaas en ham kan bijna niet eenvoudiger. De bereiding neemt slechts 10 minuten in beslag en het recept is geschikt voor zes porties. Je maakt 3 wraps die je vervolgens doormidden snijdt.

Laat de geroosterde paprika’s uit blik uitlekken en snijd ze daarna in dunne reepjes. Verdeel de roomkaas over de tortilla’s en bedek de room met een laagje basilicum. Verwijder wel eerst de takjes indien nodig. Leg de reepjes geroosterde rode paprika op de basilicum blaadjes. Verspreid dan ook het gesneden vlees over de drie tortilla’s.

Besprenkel met de saladedressing of smeer een beetje mayonaise op de ham / rosbief. Rol elke tortilla vervolgens strak op en snijd deze halverwege doormidden.

Wikkel de wraps met roomkaas en ham in plasticfolie. Laat vervolgens maximaal 4 uur in de koelkast rusten om de maximale smaak te benutten.

TIP: Neem een andere smaak van roomkaas om te kunnen variëren met de wraps.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: