Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met yoghurt en fruit

Wraps met yoghurt en fruit

Ingrediënten:

  • 1 ½ kopje vanille yoghurt
  • ½ kopje suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • Bevroren bessen of ander fruit
  • Cooking spray
  • 8 tortilla's

Aantal personen: 4 tot 8
Bereidingstijd: 15 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Laden...

De wraps met yoghurt en fruit worden ook wel de ‘fruity breakfast burrito’s’ genoemd. Het is geen traditioneel ontbijt maar wel heerlijk om van te smullen. De tortilla’s worden gevuld met verse yoghurt en vers fruit zoals bessen, aardbeien of frambozen.

In dit recept worden ze eerst ingevroren maar je kunt ze eventueel ook direct eten als je dat lekkerder vindt. Wel is aan te raden om dan aluminiumfolie om de onderzijde te wikkelen i.v.m. het lekken.


Bereiding Wraps met yoghurt en fruit:

Het bereiden van de wraps met yoghurt en fruit is eenvoudig en kost ook weinig tijd. Alleen als je de lekkernij eerst wil invriezen, zal de bereiding langer duren. Het recept is geschikt voor 8 porties.

Meng de kaneel en suiker op een groot rond bord. Spuit dan een zijde van een tortilla in met de cooking spray en leg deze zijde op het bord waar de kaneel en suiker op liggen. Druk zodat de ingrediënten blijven plakken en herhaal dit voor de rest van de tortilla’s. Verplaats naar een ander bord en verspreid dan 1/8 deel van de yoghurt over het aantal porties.

Voeg vervolgens wat bevroren fruit toe zoals zwarte of blauwe bessen, aardbeien of frambozen. Rol de tortilla’s strak op en leg ze op een grote bakplaat of doe ze in een bakje. Plaats de wraps met yoghurt en fruit vervolgens voor ongeveer 2 uur in de vriezer. Haal ze uit de diepvries en snijd ze in kleinere porties. Eventueel even laten ontdooien of direct opeten.

Bron: Tidymom.net


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: