Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met zalm en ei

Wraps met zalm en ei

Ingrediënten:

  • Gerookte zalm (12 reepjes)
  • 3 eieren
  • 100g jonge spinazie
  • 6 tortilla's

Aantal personen: 3 tot 6
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 4 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
Laden...
3.8 sterren - gebaseerd op 5 reviews

Ingrediënten voor: Mosterd mayonaise

  • 100g light mayonaise
  • 3 eetlepels mosterd
  • ½ kleine rode ui

De wraps met zalm en ei zijn een zeer geschikt tussendoortje voor een avond met vrienden. Je kunt de ingrediënten op een schotel leggen, zodat vrienden de wraps zelf kunnen samenstellen. Snijd de tortilla als deze dicht is gerold dan wel diagonaal in twee stukken. Het maken van dit gerecht is erg eenvoudig, aangezien er weinig ingrediënten zijn. Je zou eventueel nog extra groenten kunnen toevoegen of de saus kunnen vervangen. De wraps kunnen ook vooraf worden bereid en in de koelkast worden bewaard.


Bereiding Wraps met zalm en ei:

De bereiding van deze wraps met zalm is erg eenvoudig, omdat er maar weinig ingrediënten zijn. Het koken van de eieren is de langste voorbereiding. Daarna heb je binnen 10 minuten 6 heerlijke wraps gemaakt. Eenvoudiger kan het niet toch?

Begin met het maken van de mosterd mayonaise. Snijd de rode ui fijn en meng de mayonaise en mosterd doorelkaar. Voeg dan de rode ui toe en roer alle ingrediënten tot een mooi mengsel. Verspreid de mosterd mayonaise over de zes tortilla’s. Kook daarna de eieren gedurende enkele minuten op hoog vuur.
Als de eieren hard zijn even laten schrikken en daarna de schil verwijderen.

Verdeel de jonge spinazie en gekookte eieren over de tortilla’s. Voeg daarnaast twee reepjes gerookte zalm toe. Rol de tortilla’s dicht en geniet van je heerlijke wraps met zalm. (Je kunt de tortilla’s eventueel even in de magnetron leggen. Ze zijn daarna makkelijker op te rollen.) Serveer eventueel met extra mosterd mayonaisesaus.

TIP: Vegetariërs kunnen de gerookte zalm door gerookte paprika vervangen. Zo kun je alsnog van deze heerlijke wraps genieten.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: