Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met zalm en salsa

Wraps met zalm en salsa

Ingrediënten:

  • 250g zalm
  • 2 mango
  • 1 avocado
  • 1 tomaat
  • 1,5 handvol aardbeien
  • 1 blik zwarte bonen
  • 2 eetlepels vinaigrette
  • Basilicum
  • Citroenpeper
  • 4 tortilla's

Aantal personen: 2 tot 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 4 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Loading...

Het recept voor de wraps met zalm en salsa is een samenvoeging van vele ingrediënten. De salsa bestaat uit vijf verschillende groenten en fruit. Het lijkt wellicht een rare combinatie, maar je zult merken dat deze wraps met zalm heerlijk smaken. De mango, avocado en aardbeien zorgen voor een zoete smaak. Met de basilicum en citroenpeper kun je de zalm marineren. Het recept bevat geen sausje, maar deze zou je eventueel zelf nog kunnen toevoegen.



Bereiding Wraps met zalm en salsa:

De bereiding van de wraps met zalm en salsa is niet moeilijk. Het klaarmaken van de ingrediënten kost echter wat tijd, waardoor je ongeveer een halfuur kwijt bent. Daarna kun je met 2 tot 4 personen van deze wraps met zalm genieten.

Open het blik met zwarte bonen en laat de bonen uitlekken. Snijd de mango, avocado, tomaat en aardbeien in kleine stukjes. Orden de stapeltjes groenten en fruit, zodat je het straks goed kunt verdelen. Bestrooi de zalm met basilicum en citroenpeper naar eigen smaak. Pak daarna de vinaigrette en giet het in een pan die op middelhoog vuur staat.

Bak de zalm vervolgens enkele minuten aan beide kanten, zodat deze goed gaar is. Snijd de zalm daarna in plakken en verdeel de zwarte bonen, avocado, tomaat, mango en aardbeien over de tortilla’s. Beleg de porties dan met de plakjes gebakken zalm. Gebruik eventueel nog een dressing of sausje naar voorkeur. Rol de tortilla’s dicht en geniet van je heerlijke wraps met zalm en salsa.

TIP: Om te variëren kun je de zalm ook door kip of tonijn vervangen.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: