Wrap met pittige kalkoen
Ingrediënten:
- 450 g kalkoenfilet, in hele kleine stukjes gesneden
- 2 ½ el zonnebloemolie
- 1 ui, in ringen
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 1 rood pepertje, in ringetjes
- 1 zakje burrito seasoningmix
- 1 pak wraptortilla's
- 75 g rucola
- ¼ komkommer, in dunne reepjes
- 100 g cherrytomaatjes
- 4 el korianderblad, fijngehakt
Ingrediënten voor: Saus
- +/- ½ flesje shaslicksaus
Hoofdgerecht, tevens slank gerecht, lekker met een tomatensalade.
Bereiding Wrap met pittige kalkoen:
De olie verhitten en de ui met de knoflook en het rode pepertje al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur fruiten.
De kalkoenstukjes toevoegen en ze al omscheppend bruin bakken. De burritomix en 2 ½ dl water toevoegen en laat alles op een laag vuur 10 minuten pruttelen.
De tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking verwarmen.
Verdeel de rucola, de komkommer, het kalkoenmengsel, de tomaatjes en de koriander erover en rol de tortilla’s op.
Serveer met de shaslicksaus.
Eet smakelijk!
Recept door: Wraps maken