Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met carpaccio en rucola

Wraps met carpaccio en rucola

Ingrediënten:

  • Rucola
  • 10 kappertjes
  • 150g carpaccio
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel water
  • 1 theelepel olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • Teentje knoflook
  • 3 tortilla's

Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 5 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
Laden...
4 sterren - gebaseerd op 3 reviews

Carpaccio bestaat traditioneel uit dungesneden rauwe ossenhaas die met andere ingrediënten op smaak wordt gebracht. Tegenwoordig wordt het vlees zelf ook carpaccio genoemd. Hetzelfde geldt voor de wraps met carpaccio en rucola waarbij wel nog rauwe ossenhaas wordt gebruikt. Er wordt een dressing gebruikt die onder meer uit mosterd en citroensap bestaat.


Bereiding Wraps met carpaccio en rucola:

De wraps met carpaccio en rucola vergen weinig voorbereiding en zijn binnen 5 minuten klaargemaakt. Het recept is geschikt voor 3 porties maar dit is makkelijk uit te breiden.

Begin met het maken met de dressing voor de wraps met carpaccio en rucola. Roer het water, olijfolie, mosterd en de citroensap goed door elkaar. Snijd het teentje knoflook fijn en voeg deze ook toe aan de dressing. Verhit de tortilla’s ongeveer 15 tot 20 seconden in de oven.

Verspreid de dun gesneden carpaccio over de tortilla’s. Verdeel daarna de blaadjes rucola, kappertjes en tot slot de geraspte kaas over het aantal porties. Besprenkel met de vooraf gemaakt dressing en rol de wraps met carpaccio daarna dicht.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: