Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met varkenshaas en paprika

Wraps met varkenshaas en paprika

Ingrediënten:

  • ½ kopje water
  • 1/3 kopje bruine suiker
  • 1/3 kopje balsamicoazijn
  • 4 teentjes knoflook
  • ½ theelepel zout & peper
  • 1 varkenshaas
  • Geraspte kaas
  • ½ Rode paprika
  • 2 of 3 tortilla's

Aantal personen: 2 tot 3
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 8 uur
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Loading...

De wraps met varkenshaas zijn een prima maaltijd die heerlijk vult. Het vlees is goed van smaak en door de bereiding nog steeds lekker mals. Je kunt het ook op een andere manier klaarmaken zodat de wraps met varkenshaas geschikter worden voor een lunch. Het gerecht wordt op smaak gebracht door geraspte kaas maar mozzarella zou ook goed smaken. Voeg eventueel nog een sausje toe.


Bereiding Wraps met varkenshaas en paprika:

Het klaarmaken van de wraps met varkenshaas duurt met deze manier van bereiden erg lang. De voorbereiding neemt 8 uur in beslag, terwijl de andere handelingen maximaal 20 minuten kosten. Het recept is geschikt voor 2 tot 3 wraps met varkenshaas.

Hak de teentjes knoflook fijn of gebruik een knoflookpers om het te vermalen. Meng de bruine suiker, balsamicoazijn en bruine suiker in een ovenschaal. Roer daarna de knoflook, zout en peper door het mengsel. Leg de varkenshaas in de marinade en kook gedurende 8 uur op een lage temperatuur. Dit kan in een oven, maar ook in een andere soortgelijke keukenmachine. Het vlees zal daarna erg zacht zijn.

Versnipper de varkenshaas met een vork zoals op de afbeelding. Snijd de rode paprika in reepjes en rooster ze eventueel in een pannetje. Vervolgens kun je het vlees over de tortilla’s verdelen en hier de paprika bovenop leggen. Bestrooi met de geraspte kaas en rol de wraps met varkenshaas dicht. Leg ze onder een tosti-ijzer voor een krokant laagje en serveer eventueel met een lekker sausje. Bijvoorbeeld barbecue- of chilisaus.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: