Wraps maken

Hier vindt u alle Wraps recepten!

Wraps met zalm, roomkaas en sla

Wraps met zalm, roomkaas en sla

Ingrediënten:

  • 200g roomkaas
  • 400g zalm (uit blik)
  • 2 eetlepels verse bieslook
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels koriander
  • 1/2 theelepel uienpoeder
  • 1/2 theelepel rode paprika vlokken
  • 4 grote Romaine slabladeren
  • 4 kopjes gesneden groenten
  • 4 tortilla's

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Loading...

De wraps met zalm, roomkaas en sla zijn erg rijkelijk gevuld. Door het gebruik van vele groenten en kruiden smaakt dit gerecht heerlijk verfrissend. Het recept heeft ruimte open gelaten zodat je zelf kunt kiezen welke groenten je toevoegt. Deze wraps smaken erg goed in combinatie met komkommer, tomaten, selderij, geraspte wortelen, broccoli of taugé. Het is ook mogelijk om meerdere groenten met elkaar te combineren.



Bereiding Wraps met zalm, roomkaas en sla:

Het recept voor de wraps met zalm, roomkaas en sla is geschikt voor 4 personen. De bereiding is eenvoudig en neemt maximaal 20 minuten in beslag.

Hak de bieslook en de koriander fijn en laat de zalm goed uitlekken. Was de sla, scheur vier bladeren af en verwijder de centrale rib. Voeg eventueel wat groenten zoals komkommer of tomaat toe en snijd in dunne plakjes. Meng de zalm, roomkaas, bieslook, koriander citroensap en kruiden in een kom. Verspreid het mengsel van zalm en roomkaas vervolgens over de 4 tortilla’s.

Zorg dat je 1,5 tot 2 centimeter van de randen overhoudt. Beleg elke tortilla met een blaadje sla en verdeel ook de groenten. Rol de wraps met zalm dicht en snijd diagonaal doormidden. Het is tevens mogelijk om ze in kleinere plakken te snijden zodat je het als borrelhapje kunt serveren.

TIP: Bewaar de wraps met zalm, roomkaas en sla eventueel 1 tot 2 uur in de koelkast.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: